Savjetovanje u turizmu

Imate ideju za pokretanje turističkog objekta, ali trebate plan razvoja i investicija? Trebate savjet o najboljem načinu upravljanja objektom ili pak želite organizirati edukaciju za svoje zaposlenike I povećati kvalitetu svojih usluga?

Posljednjih godina stihijske su pojave na tržištu, recesija i nelojalna konkurencija narušile tržišne odnose u turizmu što je dovelo do nesigurnosti kod pružatelja turističkih usluga. Dodamo li tome ulazak u Europsku uniju, hrvatski turistički sektor pred velikim je izazovom.

Potreban Vam je pouzdan partner, netko s kim ćete dugoročno surađivati, tko će biti aktivan i moći Vam ponuditi nova idejna i tehnološka rješenja koja će poboljšati poslovanje. Mi pratimo strukovne promjene i prevrtljivu zakonsku regulativu i možemo Vam pomoći savjetom.

Pružamo usluge savjetovanja vezana za:

  • Organizacijske promjene
  • Sustav nagrađivanja i stimulacije djelatnika
  • Plan razvoja i investicija
  • Pozicioniranje na tržištu (prepoznatljivost, originalnost i kvaliteta usluge)
  • Unapređivanje, uštedu energije i redekoraciju objekta
  • Trening i edukaciju za turističke djelatnike u pristupu gostu
  • Osiguravanje stabilnih prihoda u sezoni i izvan sezone
  • Promociju i oglašavanje

Bavimo se turističkim marketingom turističkih kapaciteta i drugih usluga vezanih za turizam na domaćem, ali ponajviše na stranim tržištima na kojima surađujemo s drugim agencijama. Oslanjamo se na Internet jer postao važan medij koji se koristi pri rezervaciji smještaja – u Europi se čak 41% rezervacija izvrši online.

Zalažemo se za transparentnost i kvalitetu usluge u turističkim djelatnostima jer vjerujemo da jedino kvalitetna i pouzdana suradnja s iznajmljivačem može uroditi produžavanjem sezone i unapređenjem usluge te boljom zaradom. Kako ćemo krenuti prema uspjehu, kako ćemo ga ostvariti i hoćemo li uspjeti u tome, ovisi o vama i o nama. I treba truda i učenja.

Nova energija u poslovanju

Mislite da vam treba pomoć jer situacija na tržištu sve više šteti Vašem poslovanju?
Mi smo tu da Vas savjetujemo i pomognemo. Svjesni smo da nove okolnosti zahtijevaju promjenu načina razmišljanja. Stoga se prilagođavamo.
U suradnji s Vama, uvodimo inovativna rješenja koja transformiraju Vašu tvrtku. Krenut ćemo u procjenu trenutačne situacije, reći ćete nam svoje želje i ciljeve, a mi ćemo izraditi rješenja po Vašoj mjeri.
Naša profesionalnost uključuje i iskrenost - ne samo zato što bez nje prava (nekad i bolna) rješenja nisu moguća, već i zato što smo uvjereni da je ona nužna za dugoročnu suradnju kojoj težimo.

Donos

d.o.o. za djelatnosti informacijskog društva, savjetovanje i turistička agencija
 
Poslovnica: Fijanova 9, Zagreb
Sjedište: Antuna Mihanovića 3, Čakovec
 
Žiro račun: 2340009-1110479104 PBZ
IBAN: HR71 2340 0091 1104 7910 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Trgovački sud Varaždin
Tt-00/191-2 (MBS) 07004493
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Uprava: Alen Čalopek

Kontakt

Vaše ime

Email Please leave this field empty.

Poruka

captcha

Mobitel: 091/444-0786
E-mail:info@donos.hr