Projektiranje i održavanje računalnih sustava

Nemate li potrebu ili mogućnost zapošljavanja djelatnika za održavanje računala i računalnih mreža, ili su vam potrebne specifične usluge, povjerite posao nama.

Održavamo i postavljamo sve segmente računalnih sustava, stolna i prijenosna računala, računalne mreže, pisače, kao i povezivanje udaljenih lokacija. Nudimo usluge planiranja i savjetovanja pri nabavi i proširenju ili unapređenju računalnih sustava.

Usluge projektiranja i održavanja računalnih sustava

  • Instalacija i održavanje Windows računala i radnih stanica
  • Postavljanje i održavanje računalnih mreža obuhvaća bežično umrežavanje ureda i udaljenih lokacija, VPN rješenja za umrežavanje više udaljenih lokacija sigurnom udaljenim pristupom, mrežnu infrastrukturu – od jednostavnih mreža koje se sastoje od nekoliko računala do povezivanja velikih kompleksa
  • Zaštita računala i mreža – firewall rješenja za zaštitu vaše mreže, antivirus rješenja za računala i servere, uključujuči instalaciju i održavanje antivirus rješenja u velikim mrežama te čiščenje spyware i ostalih malware programa s Vaših računala
  • Udaljeno informatičko održavanje ostvaruje se udaljenim pristupom naših stručnjaka u vašu računalnu mrežu a obuhvaća konfiguriranje operativnog sustava Windows i instalaciju zakrpa, otklanjanje poteškoća u radu računala, računalne mreže i pristupa Internetu, rješavanje poteškoća s ispisom na izravno spojene i mrežne pisače, konfiguraciju mail klijenata i SPAM flitera te otklanjanje poteškoća vezanih za e-mail, konfiguriranje i otklanjanje problema s Web preglednicima te antivirusnu zaštita, update i čiščenje virusa, spyware i ostalih malware programa. Ako problem nije moguće ukloniti udaljenim pristupom, naši zaposlenici stoje Vam na raspolaganju za dolazak na lokaciju po pozivu unutar Zagrebačke regije.
  • Instalacija i održavanje web i mail poslužitelja
  • Optimizacija sustava i backup podataka

Nova energija u poslovanju

Mislite da vam treba pomoć jer situacija na tržištu sve više šteti Vašem poslovanju?
Mi smo tu da Vas savjetujemo i pomognemo. Svjesni smo da nove okolnosti zahtijevaju promjenu načina razmišljanja. Stoga se prilagođavamo.
U suradnji s Vama, uvodimo inovativna rješenja koja transformiraju Vašu tvrtku. Krenut ćemo u procjenu trenutačne situacije, reći ćete nam svoje želje i ciljeve, a mi ćemo izraditi rješenja po Vašoj mjeri.
Naša profesionalnost uključuje i iskrenost - ne samo zato što bez nje prava (nekad i bolna) rješenja nisu moguća, već i zato što smo uvjereni da je ona nužna za dugoročnu suradnju kojoj težimo.

Donos

d.o.o. za djelatnosti informacijskog društva, savjetovanje i turistička agencija
 
Poslovnica: Fijanova 9, Zagreb
Sjedište: Antuna Mihanovića 3, Čakovec
 
Žiro račun: 2340009-1110479104 PBZ
IBAN: HR71 2340 0091 1104 7910 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Trgovački sud Varaždin
Tt-00/191-2 (MBS) 07004493
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Uprava: Alen Čalopek

Kontakt

Vaše ime

Email Please leave this field empty.

Poruka

captcha

Mobitel: 091/444-0786
E-mail:info@donos.hr