Poslovne softverske aplikacije

Svaka tvrtka želi biti učinkovita i organizirana što je više moguće, u čemu joj pomažu poslovne softverske aplikacije.

Međutim, odabere li se neodgovarajući softver, tvrtke su osuđene na snalaženje. Krivi softver težak je za razumijevanje, onemogućuje kvalitetan rad, usporava poslovne procese, što u konačnici znači gubitak novca. Vođeni višegodišnjim iskustvom, dat ćemo Vam savjete o najboljim softverskim rješenjima, naročito iz segmenta trgovine i ugostiteljstva.

  • Ako Vaš posao zahtijeva dodatan softver, a ponuda klasičnih poslovnih programa koji su u prodaji ne udovoljava potrebama Vaše tvrtke, kreirat ćemo aplikacije u skladu s vašim zahtjevima.
  • Ako ste zadovoljni s poslovnim aplikacijama koje koristite, a želite ih nadograditi ili izvršiti optimizaciju, i ti vam možemo pomoći.

Korištenje poslovnih softverskih aplikacija rađenih po narudžbi poboljšava optimizaciju poslovnih procesa, snizuje troškove te poboljšava komunikaciju unutar tvrtke i stoga je pametna investicija za sve tvrtke koje nastoje unaprijediti produktivnost.

Nova energija u poslovanju

Mislite da vam treba pomoć jer situacija na tržištu sve više šteti Vašem poslovanju?
Mi smo tu da Vas savjetujemo i pomognemo. Svjesni smo da nove okolnosti zahtijevaju promjenu načina razmišljanja. Stoga se prilagođavamo.
U suradnji s Vama, uvodimo inovativna rješenja koja transformiraju Vašu tvrtku. Krenut ćemo u procjenu trenutačne situacije, reći ćete nam svoje želje i ciljeve, a mi ćemo izraditi rješenja po Vašoj mjeri.
Naša profesionalnost uključuje i iskrenost - ne samo zato što bez nje prava (nekad i bolna) rješenja nisu moguća, već i zato što smo uvjereni da je ona nužna za dugoročnu suradnju kojoj težimo.

Donos

d.o.o. za djelatnosti informacijskog društva, savjetovanje i turistička agencija
 
Poslovnica: Fijanova 9, Zagreb
Sjedište: Antuna Mihanovića 3, Čakovec
 
Žiro račun: 2340009-1110479104 PBZ
IBAN: HR71 2340 0091 1104 7910 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Trgovački sud Varaždin
Tt-00/191-2 (MBS) 07004493
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Uprava: Alen Čalopek

Kontakt

Vaše ime

Email Please leave this field empty.

Poruka

captcha

Mobitel: 091/444-0786
E-mail:info@donos.hr