Dizajn web trgovine

web shopJedna od najboljih metoda za povećanje prihoda je pokretanje online poslovanja, odnosno online trgovine. Tražite li način da prodate svoje proizvode ili usluge ali nemate veliku svotu novca, online trgovina dobar je način za brzo pokretanje biznisa.

Online trgovina predstavlja niži rizik za manja i srednja poduzeća. Ako i ne uspije, trošak je neusporedivo niži nego kod “prave” trgovine. Ako uspije, web trgovina donijet će vlasniku veću zaradu a time i mogućnost širenja poslovanja, jer su troškovi manji.

Zašto pokrenuti vlastitu web trgovinu?

 • Niže ulaganje u početak poslovanja
  Za razliku od “prave” trgovine, za koju morate kupiti ili unajmiti poslovni prostor, pokretanje web trgovine je relativno jeftino. Treba vam samo domena, web hosting i naše web shop rješenje, što će vas koštati od 7 do 10 tisuća kuna.
 • Niži troškovi održavanja
  Web trgovina nema inventar kojeg je potrebno obnavljati, zidove koje treba krečiti niti parket kojeg je potrebno prebrusiti svake ili svake druge godine. “Pravi” dućan zahtijeva mnogo održavanja. Web trgovinu je, s druge strane, lako preurediti. Shvatite li da ste nešto krivo postavili, ili se u međuvremenu vaš posao znatno promijenio, dizajn je vrlo lako promijeniti.
 • Veće tržište
  S online trgovinom niste ograničeni na svoju četvrt, grad ili regiju. Ako želite, cijeli svijet može biti vaše tržište.
 • Lakše upravljanje
  Važno je da online trgovina ima stabilni sustav naplate koji vas neće koštati previše. Na tržištu je nekoliko desetaka sustava za naplatu, neki su primjereniji trgovinama s mnogo kupovina jeftinijih proizvoda, a drugi više odgovaraju trgovinama koje imaju manje kupaca ali prodaju skuplje proizvode.
 • Niži troškovi poslovanja
  Online poslovanje na zahtijeva mnogo zaposlenika. Ne treba vam ni zaštitar, čistačica niti blagajnik. Gotovo svo poslovanje je automatizirano, trebate tek osobu koja će brinuti o skladištu i pakirati proizvode.

Nova energija u poslovanju

Mislite da vam treba pomoć jer situacija na tržištu sve više šteti Vašem poslovanju?
Mi smo tu da Vas savjetujemo i pomognemo. Svjesni smo da nove okolnosti zahtijevaju promjenu načina razmišljanja. Stoga se prilagođavamo.
U suradnji s Vama, uvodimo inovativna rješenja koja transformiraju Vašu tvrtku. Krenut ćemo u procjenu trenutačne situacije, reći ćete nam svoje želje i ciljeve, a mi ćemo izraditi rješenja po Vašoj mjeri.
Naša profesionalnost uključuje i iskrenost - ne samo zato što bez nje prava (nekad i bolna) rješenja nisu moguća, već i zato što smo uvjereni da je ona nužna za dugoročnu suradnju kojoj težimo.

Donos

d.o.o. za djelatnosti informacijskog društva, savjetovanje i turistička agencija
 
Poslovnica: Fijanova 9, Zagreb
Sjedište: Antuna Mihanovića 3, Čakovec
 
Žiro račun: 2340009-1110479104 PBZ
IBAN: HR71 2340 0091 1104 7910 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Trgovački sud Varaždin
Tt-00/191-2 (MBS) 07004493
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Uprava: Alen Čalopek

Kontakt

Vaše ime

Email Please leave this field empty.

Poruka

captcha

Mobitel: 091/444-0786
E-mail:info@donos.hr